Attido nousi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon

Juuri Partnersin osin omistama Attido sijoittui 27:ksi Suomen Parhaat Työpaikat -listalla keskisuurten yritysten kategoriassa. Lista perustuu lähes 60 maassa eri puolilla maailmaa toteutettavaan Great Place to Work® -tutkimukseen. ”Vastuullisuustekojen tulee olla liiketoiminnan keskiössä”, korostaa Attidon toimitusjohtaja Mikko Jääskeläinen.

”Sijoitus tuntuu upealta, sillä olemme työskennelleet systemaattisesti organisaatiokulttuurimme kehittämiseksi ja työviihtyvyyden parantamiseksi”, Attidon toimitusjohtaja Mikko Jääskeläinen sanoo.

”Vastuullisuustekojen ja niihin liittyvien mittareiden tulee olla liiketoiminnan keskiössä – ei jotain, mitä hakemalla haetaan. Esimerkiksi työhyvinvointia tulee johtaa strategisesti osana liiketoiminnan kokonaisuutta. Hyvä työviihtyvyys lisää yrityksemme vetovoimaa parhaista osaajista kilpailtaessa ja korreloi vahvasti myös tuloksen ja asiakaskokemuksen kanssa.”

“Attidon palkitseminen yhdeksi Suomen parhaimmaksi työpaikaksi 2019 on oiva osoitus siitä, miten pitkäjänteinen työ työntekijöiden sekä johdon välisen luottamuksen rakentamisessa, myös haastavina aikoina, tuottaa tulosta”, sanoo myyntijohtaja, yrityskulttuurin asiantuntija Sonja Hilvo Great Place to Work -organisaatiosta.

Great Place to Work® listasi Suomen parhaat työpaikat jo 17. kerran. Mukana tutkimuksessa oli noin 150 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 45 000 työntekijää. Osallistujayritykset jaettiin kolmeen kokoluokkaan yritysten työntekijämäärän mukaan. Sijoituksen pisteytyksestä 2/3 perustuu työntekijöiden kokemuksiin ja 1/3 johtamiskäytäntöjen asiantuntija-arvioihin. Vastaava tutkimus tehdään lähes 60 maassa ympäri maailmaa. Attido oli tutkimuksessa mukana kolmatta kertaa.

Vahvaa kasvuhakuisuutta

Attido ja siitä vuoden vaihteessa omaksi yhtiökseen irrotettu Aico ovat vahvan kasvun tiellä. Rahoitusyhtiö Juuri Partners on ollut mukana mahdollistamassa kehitystä vuodesta 2016.

”Sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon on hieno tunnustus viime vuosien kehitystyölle. On ollut ilo seurata Attidon matkaa samoin kun Aicon varttumista itsenäiseksi toimijaksi”, luonnehtii Juuri Partnersin partner Tapani Varjas.

”Olemme tehneet matkan varrella merkittäviä investointeja tuotekehitykseen, ja nyt Aico on riittävän vahva pärjätäkseen omillaan. Järjestelyn myötä eri kehitysvaiheissa olevat yritykset voivat keskittyä omiin ydinalueisiinsa: Attido panostaa Suomen markkinoille tarkoitettujen liiketoiminta-alustojen kehittämiseen, tiedolla johtamiseen ja moderniin toiminnanohjaukseen. Aico taas kehittää taloushallinnon automaatioratkaisuja ja sen tavoitteena on kasvaa kansainväliseksi ohjelmistoyhtiöksi.”

 

Lisätiedot:

Mikko Jääskeläinen, toimitusjohtaja, Attido Oy, +358 40 843 3292, mikko.jaaskelainen@attido.com

Tapani Varjas, partner, Juuri Partners Oy, +358 40 555 5758, tapani.varjas@juuripartners.fi

 

Attido Oy

Attido on teknologiayritys, joka rakentaa ja kehittää liiketoiminta-alustoja toiminnanohjaukseen ja tiedolla johtamiseen. Attidon liikevaihto vuonna 2018 oli noin 8 miljoonaa euroa, ja sillä on noin 80 työntekijää Suomessa ja Latviassa. Attidon omistavat sen avainhenkilöt ja suomalainen pääomasijoitusrahasto Juuri Rahasto I Ky. www.attido.com

 

Juuri Partners Oy
Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Rahastoa hallinnoi Juuri Partners Oy. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. www.juuripartners.fi