KAS-Telineet

 • 10/2015
  Sijoitushetki
 • 14m€
  Liikevaihto
 • 57
  Henkilöstö
 • Kaskinen
  Sijainti
 • Kasvun rahoitus
  Miksi Juuri?

KAS-Telineet tarjoaa laadukkaita telinevuokraus- ja sääsuojauspalveluita rakentamisessa ja teollisuudessa. Yhtiö on aloittanut toimintansa 1983 Kaskisissa ja liikevaihto tilikaudella 2016 oli EUR 5,3 m. Juuri lähti tukemaan johtoa yhtiön kasvu- ja kehityssuunnitelman toteuttamisessa syksyllä 2015. Yhtiö kasvustrategia pohjautuu asiakkaiden tarpeista johdettuun vahvaan palvelukonseptiin sekä toimialaa uudistavaan tapaan tuoda teknologiaa ja digitaalisia palveluita teline- ja sääsuojaukseen.

Juuri Rahaston mukaantulo on antanut meille mahdollisuuden kasvaa ja laajentaa palveluntarjontaamme vastaamaan paremmin voimakkasta kysyntää. Lisäksi Juuri on tuonut strategista ja operatiivista osaamista yhdessä laatimamme kasvustrategian toteuttamiseen.

Kari Rantakoski, toimitusjohtaja

 

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä....

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi