Puuha Group

 • 5/2016
  Sijoitushetki
 • 6m€
  Liikevaihto
 • 26
  Henkilöstö
 • Turku
  Sijainti
 • Omistusjärjestely
  Miksi Juuri?

Puuha Group on ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävä, kaikkien ikäryhmien leikki-, liikunta- ja ulkoiluvälineyritys. Yritys on voimakkaasti sitoutunut terveyden edistämiseen leikin ja liikunnan avulla, perheiden pienimmistä senioriin saakka. Puuha Group panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, käytännön designiin sekä elinkaaripalveluihin. Puuha Groupin tyypillisiä asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, rakennusyrityksen sekä taloyhtiöt. Yhtiön tavoitteena on kasvaa sekä Suomessa että ulkomailla ja Juuri lähti mukaan vuonna 2016 yhdessä yrittäjien kanssa rakentamaan yhtiön kasvutarinaa.

Puuha Groupin missiona on yhdessä asiakkaidemme kanssa parantaa kaikkien ihmisten edellytyksiä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Juuri antaa meille tukea ja pääomaa missiomme toteuttamiseen. Liikkumisen, vaikkapa leikin varjolla edistäminen vauvasta vaariin on toimintamme perusta ja haluamme nopeuttaa viestin viemistä Juuren avulla.

Toimitusjohtaja, Puuha Group

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä....

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi

Tiimi

Tuire Nyberg

Hallituksen jäsen