Taratest

 • 5/2022
  Sijoitushetki
 • 19m€
  Liikevaihto
 • 110
  Henkilöstö
 • Pirkkala
  Sijainti
 • Omistusjärjestely
  Miksi Juuri?

Vuonna 1993 perustettu Taratest Oy valtakunnallisesti toimiva geotekniikkaan ja ympäristötutkimuksiin erikoistunut insinööritoimisto. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa maa- ja kallioperäkairaukset ja -tutkimukset, geosuunnittelu sekä monipuoliset ympäristö- ja mittauspalvelut.

Yhtiö asiakaskunta koostuu laajasti sekä valtiollisista, kunnallisista että yksityisen sektorin toimijoista infra- ja muissa rakennushankkeissa. Taratestin toimipisteet sijaitsevat Pirkkalassa, Vantaalla ja Turussa.

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä.... https://zpr.io/uRQRVSfh6QZ3

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi