Hydroline

 • 6/2017
  Sijoitushetki
 • 53m€
  Liikevaihto
 • 250
  Henkilöstö
 • Siilinjärvi
  Sijainti
 • Kasvun rahoitus
  Miksi Juuri?

Hydroline on vuonna 1962 perustettu Siilinjärveläinen perheyhtiö. Hydroline valmistaa ja huoltaa hydrauliikkaratkaisuja liikkuvaan kalustoon kuten, kaivoskoneisiin, kuormankäsittelyyn, maatalous- sekä metsäkoneisiin. Yhtiö on alansa markkinajohtaja Suomessa ja sillä on tuotantolaitokset sekä Siilinjärvellä että Puolan Szczecinissä. Hydroline on tunnettu globaaleille päämiehille toimitettavista teknisesti korkealaatuisista hydrauliikkatuotteista, elinkaaripalveluista sekä tuotekehityksestä. Vuoden 2017 aikana yhtiö lanseerasi ennakoivaan kunnonvalvontaan kehitetyn ensimmäisen IoT-tuotteensa.

Juuri Partnersin sijoituksen avulla investoimme olemassa oleviin tuotantolaitoksiimme ja meillä on valmius osallistua markkinoiden konsolidaatioon. Kapasiteetin kasvattamisella pystymme vastaamaan olemassa olevien asiakkaidemme lisääntyneeseen kysyntään sekä uusien asiakkaiden tarpeisiin.
Mikko Laakkonen, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä....

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi

Tiimi

Jan Mattlin

Hallituksen puheenjohtaja

Pasi Rannus

Hallituksen jäsen