Valioravinto

 • 6/2016
  Sijoitushetki
 • 14m€
  Liikevaihto
 • 45
  Henkilöstö
 • Pietarsaari
  Sijainti
 • Sukupolvenvaihdos
  Miksi Juuri?

Vitality And Oy kokoaan yhteen vastuullisesti toimivia ja luonnollista hyvinvointia edistäviä luontaistuote- ja luomutoimijoita. Hyvinvointituotekonsernin juuret ovat Valioravinto-yhtiössä, joka on toiminut Pietarsaaresta vuodelta 1960, ollen Suomen vanhin luontaistuotealan yritys.

Yhtiön liikevaihto oli Juuren sijoitushetkellä 2016 8,8 miljoonaa euroa. Vuonna 2017 Vitality And Oy kasvatti liiketoimintaansa hankkimalla luomu- ja allergiatuotteisiin erikoistuneen Oy Makrobios Ab:n koko osakekannan. Konsernissa tytäryhtiöt Valioravinto Oy ja Oy Makrobios Ab toimivat itsenäisinä yhtiöinä.

Yhtiön menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun, vahvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, turvallisuuteen sekä luotettavuuteen. Yhtiössä toteutettiin sukupolvenvaihdos vuonna 2016, jonka yhteydessä Juuri lähti mukaan uuden yrittäjän kumppaniksi ja sukupolvenvaihdoksen mahdollistajaksi.

Juuren mukaan tulo antoi mahdollisuuden yrittäjäksi ryhtymiselle. Liiketoiminnan tuki sekä kasvun rahoitus mahdollistavat jatkossakin yhtiön tuotteiden korkealaatuisen kehittämisen ja kasvavien markkinoiden muuttuvien tarpeiden tyydyttämisen. Ihmisten kiinnostus terveysvaikutuksia kohtaan lisääntyy koko ajan Vitality And yhtiöt ovat sitoutuneet kuluttajien vaatimusten täyttämiseen.

Kim Pomoell, toimitusjohtaja

Tiimi

Tom Nickels

Hallituksen jäsen

Sampo Päällysaho

Hallituksen jäsen