Destaclean

 • 6/2017
  Sijoitushetki
 • 9m€
  Liikevaihto
 • 19
  Henkilöstö
 • Vantaa
  Sijainti
 • Kasvun rahoitus
  Miksi Juuri?

Destaclean on rakennus- ja pakkausmateriaalien vastaanottoon ja käsittelyyn erikoistunut kiertotalousyritys. Destacleanin liiketoimintakonsepti pohjautuu laajan kumppaniverkoston rakentamiseen ja kaikkia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Destaclean on keskittynyt ydinosaamiseen, rakennus- ja pakkausjätteen vastaanottoon, käsittelyyn sekä myyntiin ja on riippumaton toimija jätteenkuljetukseen keskittyneille autoilijoille ja logistiikkayrityksille.  Yhtiö on tuonut markkinoille ainutlaatuisen betoniteknologiaan perustuvan innovaation, ekologisen Puukivi-komposiittimateriaalin. Puukivellä betonituotteiden hiilidioksiidipäästöjä voidaan vähentää ja pienentää esimerkiksi ympäristörakentamisen hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Juuri Partnersin mukaantulo varmistaa meille nykyistä nopeamman kasvun sekä tuotekehityksen. Juuri Partnersin kanssa tehty rahoitus- ja omistusjärjestely mahdollistaa Destacleanin ainutlaatuisen palvelumallin nopeamman laajentamisen. Samalla saamme strategista ja operatiivista osaamista Puukivi-konseptin tuotesovellusten edelleen kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

Reino Partanen, hallituksen puheenjohtaja

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä....

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi

Pertti Nupponen

Hallituksen jäsen

Antti Vilkuna

Hallituksen jäsen

Petri Pitkäranta

Hallituksen jäsen