N-Clean

 • 7/2016
  Sijoitushetki
 • 41m€
  Liikevaihto
 • 1370
  Henkilöstö
 • Turku
  Sijainti
 • Kasvun rahoitus
  Miksi Juuri?
 • 7/2016 - 1/2019

N-Clean Oy on suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut hotelli-, toimitila- sekä laivasiivoukseen. N-Cleanin toiminnan perustana ovat pitkäaikaiset asiakaskumppanuudet sekä hyvä maine alansa suositelluimpana yhteistyökumppanina ja työnantajana. N-Cleanin vahvuuksia ovat asiakaslähtöisuus, joustavuus, laatu sekä henkilöstön hyvinvointi. N-Clean on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja on yksi alansa merkittävimpiä toimijoita Suomessa. Vuoden 2017 aikana yhtiö on erityisesti panostanut Ruotsin liiketoiminnan kasvuun ja aloittanut laivasiivouksen lisäksi hotellisiivouksen sekä Åressa että Tukholman alueella.

Juuri Partners antaa lisäresursseja yhtiön kehittämiseen, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laadukkaammin sekä laajenemiseemme Ruotsin markkinoilla. Juuri Partners tuo  meille yhä laajempaa osaamista yhtiömme taustajoukkoihin.
Rauno Nurmi, toimitusjohtaja

Sijoituksesta irtaannuttu 1/2019.

Ajankohtaista

📣 @JuuriPartners irtautuu lämpötilahallitun logistiikan edelläkävijä Kylmästi Paras Oy:stä Collico Oy:n ostaessa siitä osake-enemmistön.

"Kylmästi Parhaan osaaminen ja asiakkuudet täydentävät erinomaisesti Collicon kasvustrategiaa."

Lue lisää alta👇

Hoi urasi alkuvaiheessa oleva pääomasijoitusalan ammattilaiseksi toivova! Haemme uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Lue lisää kotisivuiltamme. #pääomasijoittaminen #rekry #privateequity

Juuri Partners irtautuu Suomen johtavasta sähkökeskusmekaniikan valmistajasta Finelcompista: KAMIC Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä.... https://zpr.io/uRQRVSfh6QZ3

Uuden tutkimuksen mukaan pääomasijoituksen saaneet yritykset kasvavat verrokkejaan paljon nopeammin:

🔸vuosittainen liikevaihdon kasvu on 8 x nopeampaa
🔸vuosittainen henkilöstömäärän kasvu jopa 20 x nopeampaa

Lue lisää täältä: https://bit.ly/3SLiVOm
@PwC_Suomi

Tiimi

Aarne Hallama

Hallituksen jäsen