Flowplus Oy vahvistaa asemaansa Kaakkois-Suomen alueella

Flowplus Oy on ostanut Kotkassa toimivan Kotkan Vepas Oy:n kunnossapito-, projekti- ja huoltoliiketoiminnan.

Kotkan Vepas on kotkalainen, vuodesta 1987 toiminut teollisuuden huoltoon-, asennukseen- ja projektitoimintaan erikoistunut yritys. Pääalueenaan yrityksellä on ollut energiateollisuus ja mekaaninen metsäteollisuus. Yritys on alueellisesti tunnistettu ja arvostettu palvelutoimittaja asiakkaiden keskuudessa. Tehdyn järjestelyn myötä Flowplus Oy:n palvelukseen siirtyy 9 alan ammattilaista. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2023 1,2 milj. €. Flowplus Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli 26 milj. € ja henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 160. Kauppa on astunut voimaan 26.3.2024.

”Liiketoimintakauppa koettiin yrityksessämme yhtenä mahdollisena vaihtoehtona vahvistaa jo entuudestaan luotettavaa ja vahvaa palveluamme strategisesti tärkeillä markkina-alueilla. Yrityksen liiketoimintakaupan myötä uskomme parantavamme asiakaslähtöisyyttä ja palveluamme entisestään, niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille”, Vesa Skarp, toimitusjohtaja, Kotkan Vepas Oy kommentoi.

Vesa Skarp jatkaa työtään Flowplus Oy:llä huoltopäällikön roolissa.

”Kotkan Vepas Oy:n sijainti tuo huomattavat synergiahyödyt heti alusta lähtien, saamme integroitua koko liiketoiminnan meidän nykyisiin tiloihimme ja Kotkan organisaatioomme. Olemme erittäin iloisia saadessamme ison joukon ammattilaisia vahvistamaan tiimiämme. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia kunnossapitopalveluita”, Jani Tuliniemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Flowplus Oy kommentoi.

”Viimeisten vuosien aikana strategiamme keskiössä eivät ole olleet yritysostot, olemme kuitenkin avoimesti pitäneet myös nämä yhtenä mahdollisuutena. Nyt kolmen vuoden tauon jälkeen, toteutamme uuden liiketoimintakaupan. Kotkan Vepaksen osalta näimme vahvuutena vahvan osaamisen ja pitkäaikaisen asiakaskunnan. Toivotan kaikki uudet henkilöt lämpimästi tervetulleeksi Flowplussalle,” Petteri Särkiniemi, toimitusjohtaja, Flowplus Oy kommentoi.

Yhteistyötä vakiintuneiden kumppaneidemme kanssa jatketaan totuttuun tapaan yhteinen etu ensisijalla.

Lisätietoja:

Petteri Särkiniemi
Toimitusjohtaja, Flowplus Oy
0504670320

Vesa Skarp
Toimitusjohtaja, Kotkan Vepas Oy
0505362841

Flowplus Oy on teollisuuden ja vesihuollon asiakkaiden kumppani, jonka palvelukonsepti edistää kokonaisvaltaista laitteiden elinkaaren hallintaa. Flowplus Oy tarjoaa asiakkaille laajat ja monipuoliset palvelut koko Suomen alueella pumppujen, pumppaamoiden, moottoreiden, venttiilien sekä muiden laitteiden ja järjestelmien ylläpitoon ja huoltoon. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset järjestelmien ja laitteiden kuntoanalyysit sekä varaosien valmistus ja vaihtolaitepalvelut.

https://www.flowplus.fi