Juurelta globaalia teknologiaosaamista kasvuyhtiöiden tueksi

Juuri Partners vahvistaa osaamistaan panostamalla kohdeyhtiöiden teknologisten ja digitaalisten liiketoimintaratkaisujen kehittämiseen Eetu Blomqvistin aloittaessa Juuren teknologiajohtajana 1.2.2021. Eetu on kansainvälisesti kokenut liiketoimintajohtaja sekä teknologisten ja digitaalisten ratkaisujen pitkän linjan asiantuntija. Ennen Juuri Partnersia Eetu on viimeisimpänä työskennellyt Reaktorin USA:n toimitusjohtajana sekä teknologiajohtajana. Hänen laaja osaamisensa pohjautuu yli 10 vuoden käytännön kokemukseen ohjelmistokehityksessä.

Eetun liittyminen Juuren tiimiin nostaa merkittävästi Juuri Partnersin kyvykkyyttä tukea kohdeyhtiöiden teknologista ja digitaalista kehitystä niin IT-ratkaisuihin suuntautuneiden kuin perinteisempienkin toimialojen osalta. Yhä useammin digitaaliset ratkaisut ja niiden liiketoimintasovellukset korostuvat yhtiöiden kasvusuunnitelmissa ja kilpailuedun vahvistamisessa. Teknologiasta on tullut merkittävä osa kaikkien yritysten omistaja-arvon kasvattamisessa.

Juuressa Eetu on mukana koko sijoitustoiminnan elinkaaressa sisältäen toimiala-analyysit, sijoituskohteiden hakemisen, verkostoitumisen, potentiaalisten kohdeyhtiöiden kasvuedellytysten arvioinnin sekä liiketoimintasuunnitelmien tekemisen ja toimeenpanon tukemisen yhtiöiden johtoryhmien kanssa.

Eetu Blomqvist vahvistaa Juuren tiimiä digitaalisten ratkaisujen asiantuntijana.