Juuri Partners etsii tiimiinsä analyytikkoa

Haemme hiljattain valmistunutta uutta kollegaa joukkomme rakentamaan pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Olemme eri toimialojen kasvuhakuisiin yrityksiin sijoittava tuore ja ketterä pääomasijoittaja, ja tuemme sijoituskohteidemme kasvupolkua aktiivisena omistajana läheisessä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Meitä juurilaisia on kahdentoista hengen monimuotoinen tiimi, joka rakentuu erilaisista osaamisista ja taustoista. Työilmapiirimme on rento, yhteisöllinen, keskusteleva ja erilaisia näkemyksiä arvostava. Toimistomme sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin keskustassa.

Toimintamme laajentumisen vuoksi etsimme tiimiimme lisää analyyttista osaamista, mutta ennen kaikkea hyvää tyyppiä. Markkinoiden ja yhtiöiden analysointi on sinulle tuttua, ja olet kiinnostunut ymmärtämään toimialoja ja liiketoimintoja etsimällä ja jäsentelemällä uutta tietoa. Sinulla on kokemusta Powerpoint-esitysten ja Excel-mallien laatimisesta, vaikka jokainen funktio ei vielä olisikaan täysin hallussa.

Tiimimme jäsenenä pääset kehittymään pääomasijoitusalan ammattilaiseksi osallistumalla potentiaalisten kohdeyritysten analysointiin, sijoituspäätösten valmisteluun, yritysjärjestelyiden toteuttamiseen sekä kohdeyritysten ja Juuri Partnersin sisäisen toiminnan kehittämiseen. Tehtäväkenttä ei rajoitu ainoastaan analyyseihin, ja pääset oppimaan laaja-alaisesti pääomasijoittamisen kaikista osa-alueista aina yrittäjien tapaamisesta omistusajan arvonluontiin ja lopulta yrityksen myyntiin seuraavalle omistajalle. Vastuusi kasvaa kykyjesi ja kehityksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

  • Poikkeuksellista mahdollisuutta oppia pääomasijoitusalan ammattilaiseksi mukavien työkavereiden tukemana
  • Miellyttävää ja matalan hierarkian työympäristöä
  • Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja alati kasvavaa vastuuta
  • Joustavaa aloitusta tehtäviin riippuen valmistumisestasi ja/tai nykyisistä työtehtävistäsi

Toivomme sinulta

  • Vähintään noin 6-12 kk:n (harjoittelut ja kesätyöt huomioiden) relevanttia työkokemusta esim. pääomasijoittamisesta, yritysjärjestelyistä tai liikkeenjohdon konsultoinnista
  • Tiimipelaajan taitoja ja intoa yrittäjyyteen
  • Suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Maisterin tutkintoa tai valmistumista maisteriksi vuoden 2023 aikana
  • Palavaa halua oppia ja kiinnostusta pääomasijoittamiseen
  • Valmiutta sitoutumaan Juuri Partnersin toimintaan pitkäaikaisesti

Voit lähettää CV:si, opintosuoritusotteesi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkka-toiveella osoitteeseen aki.samaletdin@juuripartners.fi viimeistään 12.2.2023.

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista antaa Aki Samaletdin sähköpostitse prosessin aikana tai puhelimitse perjantaina 20.1. ja maanantaina 30.1. klo 9-11 (+358 50 558 1752).