Juuri Partners etsii tiimiinsä bisnesorientoitunutta juristia

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus liittyä dynaamiseen joukkoomme rakentamaan kasvuhakuisista pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Meitä juurilaisia on kymmenen hengen tiimi, joka koostuu monipuolisesti rahoituksen, yritysjärjestelyiden, liiketoiminnan kehittämisen sekä hallitustyöskentelyn osaamisesta. Olemme nuori ja ketterä toimija, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työilmapiirimme on rento, avoin, pirskahteleva ja keskusteleva. Liiketoimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää osaavia käsiä kohdeyhtiöidemme kehitystyöhön erityisesti juridisesta näkökulmasta sekä Juuri Partnersin sisäisiin hallintotehtäviin.

Tiimin jäsenenä osallistut uusien potentiaalisten kohdeyritysten analysointiin, sijoituspäätösten valmisteluun, yritysjärjestelyiden toteuttamiseen, kohdeyritysten kehittämiseen sekä Juuri Partnersin oman toiminnan kehittämiseen. Työ antaa huikean mahdollisuuden tutustua kattavasti eri toimialoihin, yrityksiin ja yrittäjätarinoihin. Pienessä tiimissä tehtäväkenttä ei rajoitu ainoastaan juridiikkaan, ja pääset oppimaan laaja-alaisesti pääomasijoittamisen kaikista osa-alueista. Vastuusi kasvaa kykyjesi ja kehityksesi mukaisesti.

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on hyvät tiimipelaajan taidot sekä draivi kasvaa pääomasijoitustoiminnan ammattilaiseksi myös juridisten kysymysten ulkopuolella. Lisäksi edellytämme hyvää kielitaitoa, analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Sinulla on noin 3-5 vuoden työkokemus juristin tehtävistä esimerkiksi asianajotoimistossa tai yrityksen lakiosastolla. Erityisesti omaat kokemusta transaktioista ja hallitset yhtiö- ja sopimusoikeuden hyvin. Myös työ-, vero- ja tietosuojaoikeuden yleinen tuntemus sekä kaupalliset opinnot ovat tehtävässä eduksi.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveella osoitteeseen tapani.varjas@juuripartners.fi 21.9.2020 mennessä.

 

Juuri Partners Oy suomalainen avainhenkilöidensä omistama pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Yhtiö hallinnoi Juuri Rahasto I ja II Ky:tä ja tarjoaa rahoitusta ja osaamista suomalaisille kasvuhakuisille PK-yrityksille, joiden liikevaihto on noin 5 – 150 miljoonaa euroa. Rahaston hallinnoimat varat ovat noin 200 miljoonaa euroa. Rahaston sijoitusstrategia pohjautuu omistamiseen ja kumppanoitumiseen yrittäjien kanssa ja rahoitus suunnitellaan kohdeyhtiölähtöisesti. Rahasto tarjoaa kohdeyrityksille tukea ja osaamista strategian kirkastamiseen, operatiiviseen johtamiseen sekä raportoinnin ja hallinnoinnin kehittämiseen.