Juuri Partners hakee vahvistusta tiimiinsä kehittämään pk- sektorin kasvuyhtiöitä

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus liittyä dynaamiseen joukkoomme rakentamaan kasvuhakuisista pk-sektorin yrityksistä menestystarinoita. Meitä juurilaisia on kahdeksan hengen tiimi, joka koostuu monipuolisesti yrityksen kehittämisen, hallitustyöskentelyn, liiketoiminnan johtamisen, markkinoinnin ja brändinrakentamisen, rahoituksen, yritysjärjestelyiden sekä pääomasijoitustoiminnan osaamisesta. Olemme nuori ja ketterä toimija, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työilmapiirimme on rento, avoin, pirskahteleva ja keskusteleva. Liiketoimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää osaavia käsiä kohdeyhtiöidemme kehitystyöhön.

Tiimin jäsenenä osallistut uusien potentiaalisten kohdeyritysten tunnistamiseen ja analysointiin, sijoituspäätösten valmisteluun, yritysjärjestelyiden toteuttamiseen sekä kohdeyritysten kehittämiseen. Työ antaa huikean mahdollisuuden tutustua kattavasti eri toimialoihin, yrityksiin ja yrittäjätarinoihin. Pienessä tiimissä tehtäväkenttä on monipuolinen ja pääset oppimaan laaja-alaisesti pääomasijoittamisen kaikista osa-alueista. Vastuusi kasvaa kykyjesi ja kehityksesi mukaisesti.

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on  hyvät tiimipelaajan taidot ja hyvä sisäinen motivaatio sekä draivi  pääomasijoitustoimintaan. Lisäksi edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kielitaitoa, analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kokemusta toimialojen ja markkinoiden analysoimisesta sekä muutaman vuoden (2-3) kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista tai liiketoiminnan kehittämistehtävistä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveella sekä CV osoitteeseen anita.ojala@juuripartners.fi 30.11.2018 mennessä.