Juuri Partners hakee vahvistusta tiimiinsä

Tiimin jäsenenä osallistut uusien kohdeyhtiöiden analysointiin, yritysjärjestelyiden toteuttamiseen sekä kohdeyhtiöiden kehittämiseen, seurantaan ja raportointiin. Työssäsi tutustut monipuolisesti erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja yrittäjätarinoihin. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Juuritiimissä toimiminen tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vastuun kasvattamiseen taitojen kehittyessä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kielitaitoa, analyyttisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja tehokas, ja olet kiinnostunut talouselämän tapahtumista laaja-alaisesti. Sinulla on kokemusta yritysten, toimialojen ja markkinoiden analysoimisesta. Edellytämme muutaman vuoden työkokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä tai investointipankkitoiminnosta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveella sekä CV osoitteeseen anita.ojala@juuripartners.fi 4.5.2018 mennessä.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen omistaminen, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Lisätietoja: www.juuripartners.fi