Juuri Partners irtautuu Imagon-konsernista

Juuri Partners Oy on irtautunut valomainosyhtiö Imagon Oy:stä, ja myynyt osuutensa Imagonin yrittäjille Mika ja Mikko Okkoselle. Juuri Partners on toiminut Imagonin vähemmistöosakkaana vuodesta 2019, jolloin se mahdollisti yhtiön sukupolvenvaihdoksen.

Imagon-konserni on toteuttanut vahvaa pohjoismaista kasvustrategiaansa jo pitkään, mistä viimeiset vuodet Juuri Partnersin tuella. Pitkittynyt koronapandemia on kuitenkin muuttanut toimialan näkymiä ratkaisevasti.

– On ollut hienoa olla mahdollistamassa Imagonin sukupolvenvaihdosta ja kehitystä valomainonnan edelläkävijänä. Koronapandemia aiheutti kuitenkin perustavanlaatuisia muutoksia markkinassa. Tällaisessa tilanteessa yhtiön kannalta paras siirto on palata hyväksi havaittujen perusasioiden äärelle ja keskittyä jo olemassa olevan liiketoiminnan lujittamiseen, sanoo Juuri Partnersin osakas Markus Einiö.

– Pandemian mainingeissa hellitämme jalkaa kasvun kaasulta hetkeksi, sillä kivijalkakaupan toipuminen sille haastavasta ajasta vienee jonkin aikaa. Tulevaisuudenuskomme on kuitenkin erittäin vahva: oma tuotanto ja tuotekehitys, energiapihit ja huoltovarmat ratkaisut sekä uudet teknologiat ovat jatkossakin valttikorttejamme, ja kaupunkitilan elämyksellisyyteen panostetaan taatusti jatkossakin, sanoo Imagonin Mika Okkonen.

Lisätietoja:
Mika Okkonen, Imagon Oy, puh. +358 40 300 4089
Markus Einiö, Juuri Partners oy, puh. +358 50 5946363

Juuri Partners Oy
Juuri Partners Oy:n 12 hengen tiimi hallinnoi yhteensä noin 200 miljoonan euron pääomasijoitusrahastoja Juuri Rahasto I Ky:tä ja Juuri Rahasto II Ky:tä, jotka rahoittavat vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen omistajuus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahastojen sijoittajapohja muodostuu sekä suomalaisesta että kansainvälisestä institutionaalisesta sijoittajakunnasta. www.juuripartners.

Imagon Oy
Imagon on Kajaanissa vuonna 1988 perustettu valomainoksia ja sisämiljöötuotteita valmistava perheyritys. Nykyään konserniin kuuluu neljä yritystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Lisäksi Imagonin eurooppalaiseen palveluverkostoon kuuluu 140 yhtiön arvot ja standardit jakavaa paikallista yhteistyökumppania. Yhtiö työllistää 70 henkilöä, ja vuonna 2020 sen liikevaihto oli 13 miljoonaa euroa. www.imagon.com