Juuri Rahasto I Ky on ylittänyt tavoitekokonsa

Juuri Rahasto I Ky:n sijoittajapohja on jälleen laajentunut ja uuden sijoittajan myötä rahaston sijoitussitoumusten yhteismäärä on noussut 81,5 miljoonaan euroon. Rahaston sijoittajia ovat kotimaiset institutionaaliset sijoittajat sekä hallinnointiyhtiön avainhenkilöt. Tavoitekoon saavuttamisen jälkeen rahastoon ei haeta uusia sijoittajia.

Tavoitekoon saavuttaminen mahdollistaa Juuri Rahaston strategian täysipainoisen toteuttamisen sekä riittävät resurssit kohdeyhtiöiden kehittämiseen ja rahoittamiseen.

”Rahasto aloitti toimintansa maaliskuussa 2015, ja ensimmäisen puolen vuoden aikana sitä kohtaan osoitettu laaja kiinnostus on luonut hyvän pohjan rahaston strategian menestyksekkäälle toteuttamiselle. Kiinnostus on osoittanut, että tämänkaltaiselle rahastolle on todellinen tarve suomalaisessa pk-yrityskentässä”, Juuri Rahaston hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy:n toimitusjohtaja Samuli Sipilä iloitsee.

Rahastoon etsitään rahoituskohteiksi kasvuhakuisia vakiintuneita kotimaisia yrityksiä, jotka ovat liikevaihdoltaan noin 5–50 miljoonaa euroa. Pääomien lisäksi rahasto tarjoaa yrityksille tukea liiketoimintastrategian kirkastamisessa, rahoituskyvyn parantamisessa sekä johtamisen ja läpinäkyvyyden kehittämisessä.

Lisätiedot: Samuli Sipilä, toimitusjohtaja, Juuri Partners Oy, puh. 040 771 1764