Kati Levoranta Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi

Juuri Rahasto I Ky:n ja Juuri Rahasto II Ky hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy:n ylimääräinen yhtiökokous on valinnut Kati Levorannan Juuri Partners Oy:n hallituksen jäseneksi.

Viimeiset kahdeksan vuotta Kati on työskennellyt pörssiyhtiö Rovio Entertainment Oyj:ssä, niistä viisi vuotta yhtiön toimitusjohtajana. Ennen Roviota Levoranta on työskennellyt mm. Nokiassa, Pöyryllä ja Valiolla. Huhtikuussa 2021 Kati Levoranta aloittaa osakkaana P2X Solution Oy:ssä vastaten yhtiön operatiivisen ja kaupallisen toiminnan kehittämisestä. P2X Solutions pyrkii rakentamaan päästötöntä yhteiskuntaa tuottamalla elektrolyysin avulla vihreää vetyä ja jatkojalostamalla siitä synteettisiä polttoaineita.

Kati omaa juridisen ja kaupallisen koulutuksen ja hänellä on mittava kokemus juridisista sekä liikkeenjohdollisista tehtävistä sekä yksityisessä omistuksessa olevissa että listatuissa yhtiössä.

”Kati on tiiminrakentaja ja liiketoimintaa laajalti ymmärtävä joukkuepelaaja. Juuri on kumppani kohdeyhtiöilleen ja Katin tapa rakentaa menestystä kohtaa hyvin samanlaisen mallin Juuren toiminnassa. ” toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

”On hienoa olla mukana Juuren toiminnassa ja auttamassa suomalaisia yrittäjiä rakentamaan menestystarinoita. Juurella on huippu tiimi ja olenkin hyvin iloinen päästessäni työskentelmään heidän kanssaan kohdeyritysten parissa.”, kertoo Kati Levoranta.

 

Juuri Rahastot I ja II ovat suomalaisia pääomasijoitusrahastoja, jotka rahoittavat vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen omistaminen, liiketoiminnan tuki sekä tarvittaessa velkarahoitus. Juuri Partners hallinnoitavat varat ovat yhteensä yli 200 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia institutionaalisia sijoittajia.