Topi Paananen Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi

Juuri Rahasto I Ky:n hallinnointiyhtiö Juuri Partners Oy on nimittänyt 17.8.2017 yhtiökokouksessaan yrittäjä ja toimitusjohtaja Topi Paanasen hallituksen jäseneksi.

Topi Paananen on viimeiset 12 vuotta toiminut betonirakentamiseen erikoistuneessa Peikko Group Oy:ssä, toimien pääosan tästä ajasta toimitusjohtajana sekä pääomistajana. Ennen Peikko Groupia Topi Paananen on työskennellyt mm. Foxconnilla, Eimolla ja Akzo Nobelilla.

Paananen on kehittänyt ja kansainvälistänyt Peikko Groupia ennakkoluulottomasti ja omistajana kasvattanut merkittävästi yhtiön liikevaihtoa ja omistaja-arvoa.”Juuren strategia on vahvasti yrittäjälähtöinen, toiminta- ja rahoitusmalli yrittäjiä ja yritysten kasvua tukevaa. Topi Paanasen pitkä, menestyksekäs yrittäjätausta tuo tervetulleen lisän Juuri Partnersin hallitukseen” toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

”Otan kutsun Juuri Partnersin hallituksen jäseneksi nöyrästi vastaan. Toivon ja luotan, että osaamisellani ja kokemuksellani on merkitystä kun rahaston hallitus arvioi sekä olemassaolevia että potentiaalisia uusia sijoituksia. Tarve Juuren tyyppiselle rahastolle on selkeästi olemassa, ja on hienoa päästä seuraamaan erilaisia yrityksiä oman yritykseni liiketoiminnan ulkopuolelta. ”. kertoo Topi Paananen.

Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.