Vastuullisuus

Vastuullisuus

Juuri Partners on sitoutunut toimimaan sijoittajana ja omistajana vastuullisesti. Vastuullisuustyömme tavoitteena on kehittää entistä arvokkaampia, kasvukykyisempiä ja vastuullisempia yrityksiä suomalaiseen yhteiskuntaan.

Vastuullisuus on integroitu osa Juuren sijoitusprosessia, omistaja-agendaa ja raportointia.  Aktiivisena omistajana meillä on mahdollisuus vaikuttaa suoraan salkkuyhtiöidemme vastuullisuuskysymyksiin. Seuraamme ja johdamme omistaja-arvoon vaikuttavia olennaisia vastuullisuuskysymyksiä systemaattisesti, ja kytkemme vastuullisuusteemat tiiviisti salkkuyhtiöidemme strategisiin tavoitteisiin. 

Esimerkki vastuullisuustyöstämme käytännössä on KAS-Telineiden päätös korvata sääsuojien valmistuksessa yleisesti käytetty PVC-muovi ympäristöystävällisemmällä polypropyleenillä. Sääsuojaukseen liittyvän hiilijalanjäljen pienenemisen edut syntyvät suojien valmistuksessa käytetyn materiaalin matalammasta ilmastokuormasta sekä mahdollisuudesta hyödyntää materiaali käytön jälkeen energiana. Aiheesta lisää tiedotteestamme.

Antti Antikainen vastaa Juuri Partnersilla vastuullisuustoiminnostamme.

Lue lisää ESG-politiikastamme

Juuri Partnersin vastuullisuusraportti 2023