Juuren arvot – Aisapari

26.6.2018

Lähes päivittäin voi katsoa Juuren toimiston ikkunasta kahta komeaa jyllanninhevosta päivätöissään vetämässä Sinebrychoffin olutvankkureita. Näky ilahduttaa joka kerta yhtä paljon. Kaksi hevosta toimivat aisapareina vetäessään painavaa lastia eteenpäin vakaasti ja harkitusti. Jos toisen askel välillä harhautuu tai voimat loppuvat, kaveri vieressä tasapainottaa ja auttaa jaksamaan. Juuri on yrittäjän aisapari.

Me Juuressa fanitamme suomalaista yrittäjyyttä ja haluamme edistää suomalaisten PK-yritysten menestystä. Meidän menestyksemme perustuu yrittäjiemme onnistumiseen. Sen vuoksi haluamme olla yrittäjillemme helposti lähestyttävä, haluttu ja luotettava kumppani, joka näkyy yrittäjälle voimavarana ja tukena kaikissa yhtiön kehittämisen käänteissä. Luotettavana aisaparina mahdollistamme yrittäjille loikan uudelle tasolle sekä pitämään päämäärän kirkkaana mielessä ja juuret tukevasti maassa silloinkin, kun maailman myrskyt katkovat oksia.

Juuri fanittaa väkevästi suomalaista yrittäjyyttä ja pyrkii osaltaan edistämään suomalaisten PK-yritysten menestystä. Haluamme olla yrittäjille helposti lähestyttävä, haluttu ja luotettava kumppani, aisapari, jonka kanssa yhdessä toimien yrityksen menestys saadaan uudelle tasolle. Yrittäjähenkisyys näkyy myös yritteliäisyytenä, olemme valmiita taistelemaan yritystemme puolesta. Mitä paremmin saamme yrittäjämme menestymään, sitä paremmin menestyy myös Juuri.

 

Muiden arvojen esittelyt: