Juuren arvot – Rehti

17.5.2018

Esittelyssä Juuren arvot: ”REHTI”

Rehti kuvaa tapaamme kohdata yrittäjämme, kohdeyritystemme henkilöstö, yhteistyökumppanimme, sijoittajamme, kollegamme – kaikki toimintamme sidosryhmät. Vilpittömästi, rehellisesti, luotettavasti. Olemme helposti lähestyttäviä, sanomme mitä tarkoitamme ja menemme suoraan asiaan ilman ääneen lausumattomia taka-ajatuksia. Kuuntelemme, ja yritämme ymmärtää senkin, mitä ääneen ei sanota.

Kasvaminen edellyttää loikkaamista pois tutusta ja turvallisesta, ajamista vähän kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Loikan tekemisessä voikin olla hyvä saada aisapariksi osaava ja kokenut kumppani.  Mutta meidän mielestämme osaaminen ja kokemus eivät riitä, koska juuri silloin tarvitset kumppania, jonka tiedät arvojemme mukaisesti olevan myös ”REHTI”.

Toimintatapaamme yrittäjien kanssa leimaa reilu yhdessä tekemisen henki, uskomme siihen että menestyvän yhteistyön tulee olla vähintäänkin mukavaa, mahdollisimman usein hauskaa. Samoin haluamme olla  yhteistyössä yrittäjiemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, avainasemassa on luotettavuus. Haluamme olla sanojemme mittaisia joka tilanteessa, mieluiten ylittää odotukset. Juuren kanssa yrittäjän ei pidä koskaan joutua yllättäviin ongelmatilanteisiin.

 

Muiden arvojen esittelyt: