Juuren arvot – Loikka

3.10.2018

Kasvuloikka, mitä se on ja mitä se vaatii? Kasvua voi olla monenlaista; se voi olla maratoonarimaisen tasaisen vauhdin kasvua, siinä voi olla suvantoja, se voi sisältää juoksuaskeleita tai hypähdyksiä, tai parhaimmillaan se voi voimistua jopa loikaksi. Mistä saa kipinän kasvuloikkaan ja mitä se vaatii? Useimmiten loikan vaiheisiin kuuluu yrittämisen paloa, näkemystä, rohkeutta, hikistä perustekemistä, oikeaa ajoitusta sekä ennenkaikkea hyvä tiimi. Kasvuloikka edellyttää tuttujen ja turvallisten toimintatapojen kyseenalaistamista ja hyppäämistä sekä ponnistamista tuntemattomaan. Vauhdinotto loikkaan sisältää useimmiten myös harha-askelia, ajoittain ontumista tai vähintään horjumista, ja silloin luotettava kumppani on tarpeen.

Me Juuressa olemme kokeneita kasvun kumppaneita. Meidän intohimomme on auttaa yrittäjiä saavuttamaan visionsa. Me olemme olkapää, johon nojata. Tsemppari, joka siivittää vielä parempaan juoksuun. Kyseenalaistaja, jonka kanssa pohditaan paras etenemissuunnitelma. Käsi, johon voi tarvittaessa tukeutua. Meitä ohjaa yhteinen tavoite ja tekeminen, ja laitamme itsemme likoon sen puolesta.

Minkälaiseen loikkaan sinä olet valmis kanssamme?

Juuri on kasvu- ja kehityshakuinen: pyrimme kasvuun niin taloudellisesti, henkisesti kuin osaamisenkin suhteen. Intohimomme on tukea portfolioyritystemme ja yrittäjiemme kasvua sekä vaurastumista. Haluamme myös itse kasvaa sekä tukea toinen toistemme kasvua.

 

Muiden arvojen esittelyt: