Juuren arvot – Tsemppi

9.11.2018

Yrittäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen ovat mitä suuremmassa määrin joukkuepelaamista.

Voittavassa joukkueessa sen jäsenet kannustavat toisiaan, pyrkivät pelaamaan paikkaa toinen toisilleen ja iloitsevat aidosti toistensa onnistumisista. Hyvässä joukkueessa pelaajat antavat aidosti arvostusta kaverin suorituksille paitsi hyvinä, myös huonoina hetkinä, kun kannustusta eniten tarvitaan. Urheilussa – kuten yrityksenkin kasvattamisessa  – yksilöiden ja joukkueen energisöinti on avainasemassa onnistumisen kannalta. Parhaat kanssapelaajat, valmentajat ja muut suorituksen kannalta tärkeät tukiverkostot voivat parhaimmillaan tuoda valtavasti uutta energiaa ja auttaa urheilijaa – kuten yrittäjääkin – menestymään merkittävästi paremmin.

Juuressa uskomme menestyksen rakentamiseen kannustavuuden kautta. Juuren toiminnassa keskeisessä roolissa on sen yrittäjien, kohdeyritysten johdon ja henkilökunnan tsemppaaminen. Juuri uskoo positiivisen tekemisen meiningin, kaverin kannustamisen sekä ihmisten energisöinnin voimaan kasvun ja liiketaloudellisen menestyksen moottorina. Mitä paremmin onnistumme tsemppaamaan yrittäjiämme ja toinen toisiamme, sitä paremmin menestymme myös itse. Kannustamme myös muita sidosryhmiämme heidän tehtävissään ja elämässään. Kannustaminen tuo meille kaikille taloudellista hyvinvointia ja hyvää fiilistä.

Uskomme menestyksen rakentamiseen kannustavuuden kautta. Juuri kannustaa yrittäjiään, kohdeyritysten johtoa sekä näiden työntekijöitä. Juuren tiimissä kaikki kannustavat toisiaan. Kannustamme myös muita sidosryhmiämme heidän tehtävissään ja elämässään. Kannustamisen tuo meille kaikille taloudellista hyvinvointia ja hyvää fiilistä.

 

Muiden arvojen esittelyt: